Az én drága fiam meglepetése

A család az életünk legértékesebb kincse. Sokszor hallottam ezt a kijelentést, még mielőtt saját családom lett volna, de soha nem gondoltam volna, hogy ez a mondat mennyire valóságos lehet, és mennyire mélyen át fogom érezni. Házasságunkból egy gyönyörű gyermek született, mivel úgy döntöttünk a férjemmel, hogy idős korunkban nem szeretnénk már gyermeket vállalni. Szerencsénkre jól döntöttünk, mert a fiam számunkra igazi drágakő. Elképesztően okos, jól tanul, energikus, és nem az a gyerek, aki minden iránt közömbös és életcél nélküli. Tisztelettudó, ugyanakkor pont annyit pimaszkodik, amennyit egy egészséges gyereknek szabad. Röviden szólva, mi hárman nagyon jól érezzük magunkat együtt, és nagyon örülünk, hogy a fiam már tinédzserkorba lépett, önállósodik, ami természetesen mind előnyökkel, mind hátrányokkal jár, de mi a férjemmel igyekszünk csak az előnyöket látni.

Például, hogy a fiam kezdett zsebpénzt gyűjteni, és igazán figyelmes lett. Hallotta, hogy már hosszú ideje nem találom az airpodsom tokját, és egy napon hazaállított egy kis dobozzal, amiben egy baseus airpods tok volt. Hihetetlenül meglepődtem. Egyrészt, még soha nem adott nekünk ajándékot anélkül, hogy legalább az egyikünket beavatta volna, másrészt pedig saját pénzén még soha nem vett nekünk semmit. Ez volt az első alkalom, hogy teljesen önállóan és mindenféle segítség nélkül meglepetéssel állt elő.

Rendkívül büszke vagyok rá, és szükségtelen mondani, hogy rossz érzés volt, hogy saját pénzét költötte rám, és rengeteg erőmbe került, hogy ne adjam vissza neki, vagy ne mondjam, hogy nem kellett volna, mert tudtam, hogy tiszta szívből adta. Egy dolog biztos, ez volt az életem legjobb és legmeghatóbb ajándéka. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha hasonló termékre van szüksége, keresse fel a baseusshop.hu oldalát, mert biztosan nem fogja megbánni. Én azóta már többször rendeltem innen saját részre és ajándékba egyaránt.